full screen background image

Noul Volkswagen Crafter, dezvoltat cu și pentru cei care-l conduc

Design exterior și interior complet nou. Cel mai mic coeficient aerodinamic din clasa sa. Asistență optimă pentru cel care îl conduce. Acesta este noul Crafter de la Volkswagen, care va fi lansat oficial în această toamnă.

Bazat pe un design modern, stilul noului Crafter promite un înalt grad de funcționalitate și atractivitate, precum și un nivel ridicat de calitate al materialelor folosite.

Noul Crafter este un vehicul complet schimbat.

În acest sens, experții de la Volkswagen Autovehicule Comerciale au cerut părerea utilizatorilor și clienților cu privire la nevoile și ideile pe care le au în privința noului model.

Pe baza informațiilor și viziunii lor, au fost definitivate cerințele care au dus la modelarea noului Crafter.

Specialiștii din Hanovra i-au însoțit în mod frecvent pe șoferi în drumurile lor, fiind alături de ei mii de kilometri.

Cu un coeficient de 0.33, este cu siguranță cel mai bun coeficient de rezistență din clasa sa realizând astfel o relație ideală între spațiu util și dimensiunile mașinii.

Având în vedere noul design, calitatea materialelor și confortul interior, noul Crafter va fi un model de referință în segmentul autovehiculelor comerciale, stabilind noi standarde în domeniu.

Designul noului Volkswagen Crafter: creat pentru a satisface nevoile și cerințele clienților.

Exteriorul noului Volkswagen Crafter: cel mai bun coeficient de rezistență din clasa sa și o relație ideală între spațiu util și dimensiuni mașinii.

Designul noului Volkswagen Crafter: practic și robust, durabil și de încredere.

Noul Volkswagen Crafter îl veţi găsi la Auto Mitric Suceava, şoseaua Suceava – Falticeni, km. 432, E 85, Tel: 0230 550000, 0747 496009, www.automitric.ro.

comments

comments




Leave a Reply

avatar