full screen background image

9 persoane rănite, după ce un şofer a adormit la volan, în Bădeuţi

În cursul amiezii de duminică, în jurul orei 13.10, în timp ce conducea autoturismul, pe DN 2H, pe raza localității Bădeuți, un bărbat, de 54 de ani, din municipiul Suceava, a adormit la volan.

Din acest motiv, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat, de 37 de ani, din municipiul Suceava.

În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a unei femei de 53 de ani, din comuna Horodnic de Sus, rănirea ușoară a conducătorului auto vinovat de producerea accidentului și a unei femei, de 59 de ani, din municipiul Rădăuți, ambele pasagere în autoturismul condus de bărbatul de 54 de ani, rănirea gravă a conducătorului auto care circula regulamentar și ușoară a celor 5 pasageri din autoturismul său, respectiv un tânăr, de 17 ani, din comuna Brodina, doi tineri de 17 ani şi de 18 ani, ambii din municipiul Suceava, o tânără, de 18 ani, din comuna Moldovița și un tânăr de 19 ani, din orașul Milișăuți.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital,  li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar