full screen background image

Urmărire în Vicovu de Sus, pentru oprirea unei maşini burduşite cu ţigări de contrabandă

În cursul dimineţii de miercuri, în jurul orei 08.30, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Vicovu de Sus au depistat în trafic, pe raza orașului Vicovu de Sus, un microbuz marca Mercedes Sprinter, despre care existau date că transportă ţigări de contrabandă.

Şoferul maşinii a refuzat să oprească la semnalele regulamentare efectuate de către poliţiştii de frontieră, fapt pentru care s-a procedat la urmărirea maşinii, folosind semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei din dotare.

Şoferul și-a continuat deplasarea în mare viteză, a virat pe o stradă secundară unde a abandonat maşina.

Autoturismul abandonat a fost dus la sediul poliţiei de frontieră.

În urma controlului amănunțit, au fost descoperite, într-un spațiu special amenajat în peretele despărțitor dintre compartimentul de persoane și cel de marfă, 14.500 de pachete cu ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Țigările, în valoare de aproximativ 145.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar microbuzul, în valoare de aproximativ 29.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Vicovu de Sus.

În continuare polițiștii de frontieră efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

comments

comments




Leave a Reply

avatar