full screen background image

Încasările din impozitele și taxele locale la Rădăuţi, mai mari decât în aceeaşi perioadă a anului trecut

Viva News urs     În perioada 11 ianuarie – 25 februarie, la casieria Primăriei din Rădăuți și-au achitat impozitele și taxele locale 2.614 plătitori, persoane fizice și juridice.

Șeful Serviciului Impozite și Taxe din cadrul Primăriei Rădăuțene, Silviu Ursescu, a spus, pentru VIVA FM, că, astfel, se încadrează în graficul de încasări pentru primele două luni în an, având în vedere faptul că acestor 2.614 li se adaugă și cei care au ales să-și plătească on-line sumele datorate.

Până la data de 25 februarie, suma încasată de la rădăuțeni se ridică la 2.320.000 de lei, ceea ce înseamnă o creștere de 20% față de aceeași perioadă a anului trecut.
Totuși situația se prezintă în mod diferit, din cauza aplicării prevederilor noului Cod Fiscal.

0:00
0:00

Amintim că din acest an plățile se pot face în mai multe moduri: la casieria Primăriei din Rădăuți, on-line, prin card bancar sau decontare bancară.

Important de menționat este faptul că, prin aplicația “ghiseu.ro” rădăuțenii pot plăti din orice localitate în care au proprietăți, cu condiția să obțină în prealabil, prin cerere scrisă la Primăria Rădăuți, un user și o parolă, pe care să le utilizeze la efectuarea plăților.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments