full screen background image

Tânăr din Mitocu Dragomirnei prins conducând fără permis

politia_rutiera     O patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata, a oprit, duminică, la ora 19.40, pentru control, pe raza satului Mitocu Dragomirnei, autoturismul condus de un localnic, de 18 ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule.

În plus, autovehiculul avea polița RCA expirată, motiv pentru care au fost reținute plăcuțele cu numărul de înmatriculare.

Din cercetări, polițiștii au mai stabilit și faptul că autoutilitara aparţine unui bărbat, de 53 de ani, din localitate, care i-a încredințat-o tânărului pentru a o conduce pe drumurile publice, deși știa faptul că acesta nu deține permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal, faţă de tânărul de 18 ani, pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Şi bărbatul de 53 de ani s-a ales cu dosar penal, pentru comiterea infracţiunii de încredințare unui autovehicul spre a fi condus de către o persoană care nu deține permis de conducere.

comments

comments