full screen background image

Propunerea Săptămânii 8 – 14 iunie


Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • LAST NIGHT – Liar (Reggae Version)
0:00

LAST NIGHT înseamnă Felix, Cristi și Bogdan, producători muzicali în echipa FLY RECORDS, și lansează Liar, primul lor single și videoclip.
“Am fost pregatiți psihic pentru mult mai multe ore de filmare, ne așteptam la ce-i mai rău, însă a ieșit o petrecere pe bune, la care ne-am simțit foarte bine. A fost prezentă toată echipa Fly Records, au ajuns și Tudor și Dan de la Fly Project, așa că a fost ca un party în familie”, a spus Felix.
Se numesc LAST NIGHT pentru ca așa cum nicio petrecere tare nu începe c-o salată de crudități, așa și poveștile de-a doua zi nu încep cu nimic altceva decât “ce-am facut azi noapte”.
Băieții cântă frumos, iar acum vine rândul vostru – să le dați vot!

  • LITTLE MIX – Black Magic
0:00

Little Mix revine cu un nou single: ”Black Magic”. Grupul a câștigat concursul X Factor din Marea Britanie în anul 2011, dar succesul lor nu s-a oprit acolo.
Jade Thirlwall, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock și Jesy Nelson dezvăluie secretul lor despre poțiunea fermecată a dragostei.
Vor reuși fetele să vă vrăjească cu ritmurile noii piese?

  • SIA – Fire Meet Gasoline
0:00

Sia își surprinde fanii cu o super colaborare în noul ei videoclip.
Cu sprijinul celebrului model Heidi Klum și al actorului Pedro Pascal, cunoscut pentru rolul lui Oberyn Martell din serialul “Game of Thrones”, spune povestea noii sale piese – „Fire Meet Gasoline”, într-un videoclip regizat de Francesco Carrozzini, un cunoscut fotograf italian.
Piesa are aceeași energie sfâșietoare și feroce pe care am simțit-o și-n celelalte piese de pe albumul 1000 Forms of Fear.

Care este piesa ta preferată?

  • SIA - Fire Meet Gasoline (50%)
  • LAST NIGHT - Liar (Reggae Version) (33%)
  • LITTLE MIX - Black Magic (17%)
Loading ... Loading ...

comments

comments