full screen background image

Accident în lanţ pe bd. George Enescu din Suceava, provocat de un tânăr din Fântânele, care conducea fără permis

politia_rutiera     Marţi seară, în jurul orei 18.20, în timp ce conducea autoturismul, pe bd. George Enescu din municipiul Suceava, din cauza vitezei excesive şi a nerespectării distanţei în mers, un tânăr. de 21 de ani, din comuna Fântânele, a intrat în coliziune faţă – spate cu autoturismul condus de un bărbat, de 41 de ani, din comuna Păltinoasa.

Acesta a fost proiectat în autoturismul condus de un bărbat, de 70 de ani, din municipiul Suceava, aflat în staţionare la culoarea roşie a semaforului.

Din impact, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto de 21 de ani, care a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale, însă nu a rămas internat.

Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere, pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments