full screen background image

Un bărbat din Bălăceana a spart o maşină în Stroieşti, dar a fost prins la scurt timp după comiterea faptei

furt din masina     Postul de poliţie Stroieşti a fost sesizat, marţi dimineaţă, de un tânăr, de 21 de ani, din localitate, despre faptul că, în noaptea de 25/26 ianuarie, persoane necunoscute i-au sustras bunuri din autoturismul parcat în faţa locuinţei sale.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în seara zilei de 25 ianuarie, la ora 22.00, partea vătămată şi-a parcat autoturismul pe un podeţ din apropierea locuinţei.

În dimineaţa zilei de 26 ianuarie, a găsit maşina asigurată, dar fără actele auto, actele persoanele și un modulator muzical.

În urma activităţilor investigative desfășurate, polițiștii au reușit identificarea autorului furtului ca fiind un bărbat, de 37 de ani, din comuna Bălăceana, care și-a recunoscut fapta.

Prejudiciul, în valoare de circa 300 de lei, a fost recuperat și restituit părții vătămate, care a declarat faptul că nu mai doreşte continuarea cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments