full screen background image

Gheorghe Flutur, audiat la DNA

flutur 1604     Fostul lider PDL, actualul copreşedinte al PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a fost prezent, joi dimineaţă, la DNA, pentru a fi audiat de procurori în dosarul în care Elena Udrea este acuzată că a cerut mită 5 milioane de dolari de la Bogdan Buzăianu.

“Am fost citat ca martor în dosarul de finanţare a PDL, la fel ca şi ceilalţi colegi ai mei din conducerea partidului. Nu cunosc niciun element legat de acest caz. Am răspuns la toate întrebările procurorului de caz. Nu am văzut niciodată persoanele despre care se vorbeşte în acest caz. Nu am avut nicio treabă cu această problemă. Toată conducerea partidului a fost chemată la DNA”, a declarat Gheorghe Flutur, la ieşirea de la audieri.

Şi vicepreşedintele PNL, Sulfina Barbu, a ajuns la DNA, unde a fost citată în calitate de martor în ultimul dosar al Elenei Udrea.

În faţa procurorilor DNA va ajunge joi, pentru declaraţii, şi Emil Boc.

Până în prezent, în acest dosar au mai fost audiaţi la DNA, tot în calitate de martor, fostul preşedinte al PDL, Vasile Blaga, în prezent copreşedinte PNL, deputatul PNL Ioan Oltean, fost vicepreşedinte şi secretar general al PDL, Anca Boagiu, fost prim-vicepreşedinte al PDL, şi Adriean Videanu, fost preşedinte al PDL Bucureşti.

comments

comments