full screen background image

Tânăr din Mitocu Dragomirnei prins de jandarmi, după ce a tâlhărit o femeie în Suceava

Mobil     Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată, miercuri, de o femeie, de 35 de ani, din judeţul Iaşi, despre faptul că o persoană necunoscută a deposedat-o de un telefon mobil şi o poşetă.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 22.30, după terminarea programului, victima a plecat spre apartamentul unde locuiește cu chirie, în cartierul Zamca.

Ajungând pe strada Dimitrie Cantemir, a fost lovită din spate de un tânăr necunoscut, care i-a smuls din mână telefonul mobil şi poşeta în care avea acte personale şi suma de 55 de lei, după care a fugit.

Pentru identificarea autorului, în zonă au fost direcționate mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi.

O patrulă de jandarmi a reuşit identificarea autorului tâlhăriei, ca fiind un tânăr, de 28 ani, din comuna Mitocu Dragomirnei.

În urma controlului corporal, asupra suspectului a fost găsit telefonul mobil, actele personale ale victimei şi suma de 55 de lei, care au fost restituite părţii vătămate.

În cauză, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a tânărului, care a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca joi să fie prezentat parchetului și instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

comments

comments