full screen background image

Tânăr din Mitocu Dragomirnei prins de jandarmi, după ce a tâlhărit o femeie în Suceava

Mobil     Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată, miercuri, de o femeie, de 35 de ani, din judeţul Iaşi, despre faptul că o persoană necunoscută a deposedat-o de un telefon mobil şi o poşetă.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 22.30, după terminarea programului, victima a plecat spre apartamentul unde locuiește cu chirie, în cartierul Zamca.

Ajungând pe strada Dimitrie Cantemir, a fost lovită din spate de un tânăr necunoscut, care i-a smuls din mână telefonul mobil şi poşeta în care avea acte personale şi suma de 55 de lei, după care a fugit.

Pentru identificarea autorului, în zonă au fost direcționate mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi.

O patrulă de jandarmi a reuşit identificarea autorului tâlhăriei, ca fiind un tânăr, de 28 ani, din comuna Mitocu Dragomirnei.

În urma controlului corporal, asupra suspectului a fost găsit telefonul mobil, actele personale ale victimei şi suma de 55 de lei, care au fost restituite părţii vătămate.

În cauză, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a tânărului, care a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca joi să fie prezentat parchetului și instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza