full screen background image

Udrea a depus o plângere la CSM împotriva procurorului care a anchetat-o

elena udrea     Elena Udrea a început să facă plângeri. Surse judiciare susţin că Udrea l-a reclamat la CSM pe procurorul care a anchetat-o. De asemenea, Elena Udrea ar fi depus o plângere şi la Parchetul General pentru cercetarea persoanelor care au dispus încătuşarea ei şi plimbarea între instituţii cu cătuşe la mâini, inclusiv in dubă.

Elena Udrea se află la Înalta Curte unde a început primul termen in procesul Gala Bute.

Elena Udrea a declarat vineri, la ICCJ, că se opune cererilor foştilor săi colaboratori de judecare în procedură simplificată în dosarul “Gala Bute”, pentru că dacă spun că au luat şpagă pentru ea, trebuie să îi stea alături la proces şi să demonstreze cum i-au dat banii.

Elena Udrea este sub control judiciar din 16 iunie, când instanţa supremă a decis înlocuirea măsurii arestului la domiciliu. Udrea a stat în arest la domiciliu din 7 mai până în 16 iunie. Din 25 februarie până în 30 aprilie, Udrea a fost încarcerată în Arestul central al Poliţiei Capitalei, apoi transferată la Penitenciarul Târgşor.
În 21 aprilie, Elena Udrea a fost trimisă în judecată, în dosarul “Gala Bute”, în care este acuzată de abuz în serviciu în legătură cu organizarea evenimentului omonim de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi respectiv de luare de mită în legătură cu finanţarea de către acelaşi minister a mai multor contracte.

comments

comments