full screen background image

Liviu Chiorpec, chef, şi Ladislau Kristof, life coaching, despre evenimentul “Totul pentru gust” de la la Real Suceava

real     Seria evenimentelor gourmet de excepție ”Totul pentru gust” continuă la Real Suceava.

Joi, pe 15 octombrie, clienții au avut parte de demonstrații live în care au putut învața de la cei mai buni în domeniu cum să combine vinurile premium cu preparate sofisticate.

Mai multe informații au adus la Viva CAFÉ, chef – Liviu Chiorpec și life coaching – Ladislau Kristof.

Iulia: Ce ne spuneți despre acest eveniment inedit pentru suceveni și pentru clienții Real Suceava?

”Este un eveniment inedit. Este prima oară când prezentăm un life coaching în Suceava și cred și în România. E o provocare mai ales pentru noi, vorbim despre vinuri gastronomice care trebuie asociate cu mâncarea. ” a spus Ladislau Kristof.

”Totul pentru gust!” este un concept creat cu scopul de a educa și a oferi participanților la degustare o experiența completă care presupune prezentarea vinurilor de către reprezentanții cramelor din România sau ai importatorului pentru vinurile de import, și asocierea cu preparate culinare potrivite care să sporească experiența senzorială.

Ce sfaturi oferiți ascultătorilor, cum să combine vinul cu fripura?

”Acest eveniment e de fapt un edutainment. Vrem să facem cu totul și cu totul altceva…decât ceea ce se întâmplă la degustările normale de vin. Vrem ca oamenii să simtă ce se întâmplă, să participe la acest eveniment. Vin roșu la friptură și la vânat, roze la somon, vin roșu la creveți și vin roșu la anumiți pești.”, a adăugat Liviu Chiorpec.

Wine Club este adresat doar membrilor clubului de vin inițiat de Real și se adresează în mod deosebit cunoscătorilor.

”În această seară avem o selecție deosebită de vinuri, vinuri asociate cu mâncarea. Avem vinuri de la crama Borha, vinuri foarte bune. În seara asta, avem caracatiță, piept de rață la grătar, ceva să scoată vinurile în evidență.”

comments

comments