full screen background image

Amenzi de peste 120.000 de lei, după două zile de controale ale Poliţiei Rutiere

Politia rutiera     În perioada 5-6 septembrie, Serviciul Rutier Suceava şi formaţiunile de profil din teritoriu au organizat şi desfăşurat o acţiune pe raza județului, pentru combaterea excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare.

Astfel, au fost constatate 4 infracţiuni rutiere şi aplicate 340 de sancţiuni contravenționale (din care 225 pentru încălcarea regimului legal de viteză), în valoare de 121.950 de lei.

De asemenea, poliţiştii au reţinut 24 de permise de conducere, din care 8 pentru viteză, 11 pentru depăşiri neregulamentare și 5 pentru alte cauze, şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Sâmbătă, la ora 16.02, polițiștii au depistat un bărbat, de 45 de ani, din comuna Straja, care, în timp ce conducea autoturismul, pe DJ 209G, pe raza localității, a efectuat manevra de depăşire a unui alt autoturism, încălcând marcajul longitudinal continuu ce desparte sensurile de mers. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării.

Duminică, polițiști au depistat un bărbat, de 38 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, în timp ce conducea autoturismul, pe strada Calea Cernăuţi, din localitate, având viteza de 95 km/h, în zona cu limitare de viteză 30 km/h. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării.

comments

comments