full screen background image

Două minore din Mitocu Dragomirnei au dispărut după ce au fost văzute pe terenul de fotbal din localitate

sered     Poliţia desfăşoară măsuri de căutare şi identificare a două minore dispărute, care au fost văzute ultima dată duminică, 6 septembrie, ora 15.30, pe terenul de fotbal din localitatea Mitocu Dragomirnei.

Una dintre fete este RALUCA-VALENTINA SEREDIUC (foto), de 16 ani, cu domiciliul în satul Mitocu Dragomirnei, comuna Mitocu Dragomirnei.

Semnalmente: înălţime 1,65 m, greutate 50-60 kg, păr blond închis, ten deschis, ochi albaștrii, fără semne particulare. La data dispariţiei, purta o pereche de blugi albaștri și o pereche de tenişi roz, precum și o bluză de culoare închisă.

Cealalată dispărută este ADINA MARIA CÎRMACIU, de 12 ani, domiciliată în satul Lipoveni, comuna Mitocu Dragomirnei.

Semnalmente: înălţime 1,50 m, greutate 45 kg, păr șaten lung, ochi căprui, constituție atletică, fără semne particulare. La momentul plecării de la domiciliu, era îmbrăcată cu o pereche de blugi de culoare albastru deschis, rupți în zona genunchilor, un hanorac albastru cu însemne fosforescente și o pereche de pantofi sport de culoare albă.

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoanele în cauză, sunteţi rugaţi să apelaţi Poliţia prin 112 sau să sunaţi la 116.000, număr telefonic special pentru copiii dispăruţi.

comments

comments