full screen background image

Dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

Politia rutiera     Marţi, la ora 15.40, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului C-lung Moldovenesc, în timp ce efectua serviciul de supraveghere şi control a traficului rutier, pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc, a oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat, de 36 de ani, din comuna Pojorâta.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere reţinut.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La ora 20.44, o patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea a fost sesizată, prin 112, despre faptul că, la intersecția DN 17A cu DC 45, din comuna Horodnic de Sus, se află o persoană căzută de pe un moped.

Cu ocazia deplasării la faţa locului, polițiștii au oprit în trafic, pe DC 45, mopedul neînregistrat implicat în eveniment și condus de un tânăr, de 20 de ani, din comuna Marginea.

Întrucât emana halenă alcoolică, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice” ce va fi soluționat procedural.

comments

comments