full screen background image

Dedeman inaugurează, vineri, noul magazin din Suceava, de pe Calea Unirii

dedeman     Dedeman va inaugura noul magazin din Suceava, situat pe Calea Unirii, nr. 28.

Evenimentul va avea loc vineri, 10 iulie, de la ora 8.00.

Construcția de pe terenul ocupat, cândva, de fosta Întreprindere de Utilaje şi Piese de Schimb (IUPS) Suceava este una uriașă, noul magazin Dedeman având o suprafață construită de peste 14.000 de metri pătrați.

Pe anumite porțiuni, clădirea are două niveluri – parter și etaj, cu o înălțime maximă de 12,20 metri.

Magazinul de desfacere a materialelor de construcţii are o suprafață de aproape 12.000 de mp, la care se mai adăugă o seră cu încălzire, pentru comerțul cu plante ornamentale și produse de pomicultură.

Locurile de parcare pentru clienți (aproximativ 380) create pentru a deservi noul magazin Dedeman ocupă o suprafață de teren de 10.000 de mp.

Alți 10.000 de mp sunt utilizați ca platformă de serviciu, pentru circulația autovehiculelor.

Comparativ cu celelalte magazine Dedeman din ţară, acesta este cel mai mare, nu doar ca valoare a investiţiei, ci şi ca spaţiu amenajat, marcând astfel o altă abordare a pieţei, atât prin mutarea într-o zonă intens populată, cât şi prin spaţialitate.

Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori români care, începând cu anul 1992, au dezvoltat lanţul de retail cu materiale de construcţii şi pentru amenajări interioare, de tip Do-It-Yourself, destinat celor ce doresc să îşi construiască şi să-şi amenajeze căminul.

În reţeaua de magazine Dedeman, clienţii pot alege articole destinate instalaţiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare si gaz, materiale de bază în construcţii, materiale pentru amenajări interioare, scule şi accesorii, unelte şi utilaje, echipamente de protecţie, articole pentru grădina, mobilier, electronice şi electrocasnice.

Gama produselor comercializate este extrem de generoasă, depăşind 45.000 de repere, acestea provenind de la producători naţionali sau din importuri – Franţa, Italia, Spania, Polonia, Slovacia, Germania şi China.

comments

comments