full screen background image

Trafic rutier restricţionat, în intervalul 5-15 iunie, pe un segment din strada 13 Decembrie din Fălticeni

trafic restrictionat    UPDATE – Având în vedere restricţia de circulaţie pentru toate categoriile auto pe strada 13 Decembrie, între Blocul Turn şi intersecţia cu varianta pentru traficul greu (Dogari), în intervalul 5-15 iunie, urmare a situaţiei din trafic, s-a luat decizia schimbării rutei de ocolire, pe tronsonul: strada Sucevei (Blocul Turn) – Bulevardul Revoluţiei (prin centru) – Bulevardul 2 Grăniceri, (retur pentru mijloacele auto care tranzitează Fălticeniul spre Suceava).

Ocolirea pe strada Republicii rămâne valabilă pentru autovehiculele care circulă de la Fălticeni spre zona Dolhasca.

Utilajele grele care intră în Fălticeni (dinspre Iaşi), cu destinaţia zona Dolhasca, vor urma ruta: Bulevardul 2 Grăniceri – varianta pentru traficul greu (Dogari) – str. Republicii – str. Armatei.

 

Primăria Municipiului Fălticeni informează conducătorii auto că începând de vineri, 5 iunie, ora 07.00 – până luni, 15 iunie, se întrerupe circulaţia pentru toate categoriile auto, pe strada 13 Decembrie, pe segmentul Blocul Turn – până la intersecţia cu varianta pentru trafic greu (Dogari).

Restricţia este impusă pentru derularea lucrărilor în cadrul proiectului FARB CL-03 – „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în aglomerarea Fălticeni”, reabilitarea instalaţiei de canalizare cu racordurile aferente.

În intervalul 5-15 iunie, traficul greu va fi deviat pe strada Republicii (prin faţa Administraţiei Fiscale Fălticeni) – intersecţia cu varianta pentru trafic greu (Dogari) – bulevardul 2 Grăniceri, şi retur pentru mijloacele auto care tranzitează municipiul Fălticeni spre Suceava.

Decizia a fost luată cu acordul Poliţiei rutiere.

Au fost stabilite măsurile care se impun pentru asigurarea intervenţiei în situaţii de urgenţă a Staţiei de Ambulanţă şi a Detaşamentului de Pompieri Fălticeni.

comments

comments