full screen background image

Dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

Politia rutiera     Joi dimineaţă, la ora 07.30, pe raza comunei Mălini, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, autoturismul condus de un bărbat, de 46 de ani, din comuna Slatina.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere.

La ora 21.00, pe raza comunei Suceviţa, polițiștii au oprit, pentru control, mopedul condus de un tânăr, de 23 de ani, din localitate.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere.

La ora 23.00, pe raza comunei Udeşti, polițiștii au oprit, pentru control, autoturismul condus de un bărbat, de 65 de ani, din municipiul Suceava.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,41 mg/l pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora 23.00, pe DJ 178F, pe raza comunei Voitinel, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în străinătate, condus de un bărbat, de 59 de ani, din municipiul Rădăuţi.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere.

În toate aceste cauze, s-au întocmit dosare penale, ce vor fi soluționate procedural.

comments

comments