full screen background image

Forumul economic “Dezvoltarea parteneriatelor de afaceri în regiunea de graniță România – Ucraina – Republica Moldova”, la Camera de Comerţ şi Industrie

ccisv     Camera de Comerț și Industrie Suceava organizează forumul economic “Dezvoltarea parteneriatelor de afaceri în regiunea de graniță România – Ucraina – Republica Moldova”.

Evenimentul va avea loc vineri, 29 mai 2015, orele 14.00, la sediul Camerei, situat pe str. Universității, nr.  15-17.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Joint Business Support Centre – Instrument pentru stimularea dezvoltării antreprenoriatului în regiunea de graniță RO-UA-MD”, COD MIS-ETC: 1934, al cărui aplicant este Camera de Comerț și Industrie Suceava în parteneriat cu Centrul pentru Dezvoltare şi Reconstrucţie Bucovina (Cernăuți, Ucraina), Universitatea de Stat Alecu Russo din Bălţi (Republica Moldova) şi Asociaţia de Dezvoltare Economică şi Regională ”ADER” (Suceava,România).
Proiectul a primit finanțare nerambursabilă de la Uniunea Europeană prin Programul Operaţional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013.

Managerul de Proiect, Lucian Gheorghiu, precizează că temele abordate în cadrul forumului economic vor fi următoarele:
– Centrul de Afaceri Transfrontalier Jo.B.S. Centre-beneficiile aduse mediului de afaceri local si regional: Carmen Fediuc, Director Programe de Finanțare CCI Suceava;
– Provocările mediului antreprenorial din Ucraina: George Zvirid, fost Președinte Junior Chamber International Ucraina;
– Provocările mediul antreprenorial din Moldova: Ion Plămădeală, Președinte Junior Chamber International Moldova;
– Networking și prezentarea firmelor din Ucraina, Republica Moldova și Romania. Semnarea de acorduri de colaborare trilaterale;
– Cuvânt de închidere din partea partenerilor proiectului.

Forumul Economic se adresează atât IMM-urilor din regiunea transfrontalieră România – Ucraina – Republica Moldova, cât şi instituțiilor şi organizaţiilor ce sprijină activitatea IMM-urilor.

Alte detalii despre eveniment puteţi primi de la Carmen Fediuc, Director Programe de Finanțare, telefon 0747 496 010, carmen.fediuc@ccisv.ro .

Pentru a participa,vă puteţi înscrieți fie on-line, www.ccisv.ro, fie la datele de contact: 0230.521506, 0742.108142 sau ionut.tomascu@ccisv.ro.

comments

comments