full screen background image

Propunerea Săptămânii 18 – 24 Mai


Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • CARLY RAE JEPSEN – I Really Like You
0:00

După ce a înnebunit lumea întreagă cu hitul Call Me, Maybe, Carly Rae Jepsen se întoarce cu un nou single. I Really Like You are un refren catchy și o melodie perfectă pentru radio.
Pe alocuri aduce foarte mult cu noua muzică lansata de Taylor Swift, ceea ce i-ar putea garanta un viitor succes pe radio și în topuri. Piesa a fost compusă de Jakob Kasher și Peter Svensson de la The Cardigans și e primul single de pe cel de-al treilea album de studio al cântăreței canadiene.
În plus, clipul beneficiază de prezența actorului Tom Hanks, pe care îl putem vedea într-o ipostază surprinzătoare. Să recunoaștem, nu l-am auzit niciodată mărturisind faptul că este…însărcinat!

  • SKRILLEX FT. DIPLO – Where Are U Now[&JustinBieber]
0:00

Justin Bieber a lansat o colaborare neobisnuita: cu Skrillex si Diplo! Daca fosta iubita l-a adjudecat pe Zedd, Bieber merge la concurenta si incearca sa castige publicul cool din cluburi!
Dupa un an in care si-a stricat imaginea cu o multime de scandaluri in care s-a aruncat singur, Justin Bieber se pregateste de revenirea muzicala. Daca Selena Gomez s-a cuplat cu unul dintre cei mai apreciati DJi tineri ai momentului – Zedd – Bieber s-a dus in tabara adversa si i-a luat pe ceilalti doi foarte apreciati – Skrillex care a devenit cel mai cunoscut DJ dubstep si Diplo care face ravagii cu beat-urile lui.

  • SORE – Umbrela Mea De Soare
0:00

Ultima activitate a lui Sore a fost la începutul anului când a lansat videoclipul piesei Magnet de frigider. Acum revine cu o nouă piesă care are și un clip drăgut creat de însăși Sore. Piesa face parte din mega maratonul #maimusic al celor de la Hahaha Production care ne-au promis că lansează o nouă piesă în fiecare zi din luna mai și toate piesele vor fi prezente pe 2 cd-uri ce vor fi lansate la sfârșitul lunii. Umbrela mea de soare este cea de a 8-a piesă din șirul lansărilor din aceasta luna. Sore Mihalache, s-a remarcat în cadrul showului Pariu cu viața de la Pro Tv și ca membră a trupei La la Band. Însă din 2011 face parte din echipa Hahaha a lui Smiley și se concentrează pe cariera solo. Prima ei piesă care a avut succes a fost piesa Different, care e un autoportret muzical, dacă putem să o numim așa.

Care este melodia ta preferată?

  • CARLY RAE JEPSEN - I Really Like You (43%)
  • SKRILLEX FT. DIPLO - Where Are U Now[&JustinBieber] (43%)
  • SORE - Umbrela Mea De Soare (14%)
Loading ... Loading ...

comments

comments