full screen background image

Cu un lot decimat, fotbaliştii de la Rapid vor să facă un meci bun la Voluntari

rapid 1405     Au mai rămas patru etape până la finalul sezonului competiţional al ligii secunde de fotbal.

Sâmbătă, Rapid Suceava va evolua pe terenul liderului seriei, FC Voluntari.

Sucevenii se confruntă cu mari probeleme de efectiv, în urma numeroaselor accidentări suferite.

Unul dintre veteranii echipei, Mihai Guriţă, a declarat că nu ştie dacă rapidiştii vor reuşi să strângă măcar un lot de 14 jucători, dar cei ce vor intra în teren îşi vor juca şansa în meciul de la Voluntari.

Guriţă: “Mergem la Voluntari cu un lot decimat de accidentări, cum a fost mereu în acest retur. Meci de meci, am avut 5-6 jucători indisponibili, dintre cei mai importanţi.  Sâmbătă nu vom putea conta pe Semeghin, Velescu, Roheţki, Bîgu, Plecanciuc, Sfrijan sau Sava. Să nu uităm că, în pauza de iarnă, am pierdut alţi doi fotbalişti importanţi – golgheterul Matei şi internaționalul de tineret Cerlincă. Nu ştiu dacă pentru meciul de la Voluntari vom reuşi să strângem un lot de 14 jucători. Dar, cei ce vor intra în teren îşi vor juca şansa.”

Şi Cătălin Golofca speră ca echipa să facă, sâmbătă, la Voluntari, un meci mare.

Golofca: “Am rămas foarte puţini jucători valizi, pe acest final de sezon, maxim 14 jucători vom face deplasarea pentru confruntarea cu liderul. Dar chiar şi aşa, suntem hotărâţi să ne jucăm şansa, să evoluăm fără trac, în condiţiile în care nu avem nimic de pierdut. Un rezultat pozitiv la Voluntari ar avea darul să mai alunge din frustrările acumulate în 2015”.

Atmosfera din cadrul Rapidului, nu este dintre cele mai bune, ţinând cont că restanţele financiare faţă de jucători au continuat să se adune.

Această incertitudine nu avea cum să nu-şi pună amprenta pe evoluţia echipei, crede fundaşul Claudiu Velescu.

Velescu: “Sperăm ca municipalitatea să rămână alături de echipa de fotbal, astfel încât lucrurile să intre pe făgaşul normal. Nu vreau să creadă lumea că ne gândim numai la partea financiară, dar trebuie să se conştientizeze că avem şi noi familii şi obligaţii. S-a văzut foarte clar că, în tur, atât timp cât au fost bani şi echilibru la echipă, au existat şi rezultate.”

comments

comments