full screen background image

Întârziere a lucărilor de apă şi canalizare, pe strada 13 Decembrie din Fălticeni

bulaicon constantin 2     Pe strada 13 Decembrie, din municipiul Fălticeni, continuă lucările la reţele de canalizare şi de apă potabilă.

Viceprimarul localităţii, Constantin Bulaicon, a declarat, în emisiunea “Faţă în faţă”, realizată, marţi, la Radio VIVA FM Fălticeni, că au fost întâmpinate probleme din cauza faptului că multe conducte şi cabluri electrice treceau prin zonă fără a fi semnalizate, astfel că lucrările au dus, uneori, la deteriorarea acestora.

Bulaicon: “Acum două săptămâni, strada 13 Decembrie a intrat în lucrări de canalizare şi la reţeaua de apă potabilă. Conform programării, se lucrează pe 3 tronsoane. Pe tronsonul Dimitrie Leonida – Stadionul Sportiv, lucrarea este deja încheiată, în sensul că s-au implementat reţelele. Acum, suntem aproape de terminarea celui de-al doilea tronson, Stadionul Sportiv – Dogari, urmând apoi Dogari – strada Uniri, până la blocul turn. Din păcate, au apărut probleme, în sensul că multe conducte şi reţele electrice nu erau semnalizate, dar treceau prin această zonă. De aceea, în momentul când se săpa, se dădea de ele şi, astfel, unele au fost rupte, a trebuit să se revină şi să fie reparate. Astfel, lucrările au trenat. Dar, eu văd acolo o echipă de oameni determinaţi, din Satu Mare, dotaţi cu tot ceea ce e necesar – oameni şi utilaje. Şi, totuşi, nu suntem în termen. Acum, de exemplu, se lucrează pe un tronson unde trebuie săpat manual, lucru care iar va îngreuna lucrările. Dar, eu sunt sigur că treaba se va termina într-un mod pozitiv.”

comments

comments