full screen background image

Preşedintele PMP Suceava, Corneliu Popovici: “PSD şi PNL şi-au împărţit ceea ce au avut ei de împărţit şi aşteaptă alegerile următoare”

Fata in Fata popovici     PNL şi PSD nu sunt în opoziţie unul faţă de celălalt, şi-au împărţit ceea ce aveau de împărţi şi aşteaptă următoarele alegeri.

Aceasta este părerea preşedintelui Partidului Mişcarea Populară Suceava, Corneliu Popovici, care a fost invitat, joi, în emisiunea “Faţă în faţă”, realizată la Radio VIVA FM.

Popovici a spus că înţelegerea dintre cele două partide nu este benefică pentru muncipiul Suceava şi nici pentru judeţ.

Popovici: “Cele două mari formaţiuni politice care au făcut parte din USL – PSD şi PNL -, observăm, astăzi, că niciunul nu mai face opoziţie faţă de celălalt. Tacit, şi-au împărţit ceea ce au avut ei de împărţit şi aşteaptă să vină alegerile următoare. S-au aşezat, undeva, la masă, şi şi-au împărţit teritoriile. Ceea ce, de fapt, pentru judeţ, pentru municipiul reşedinţă de judeţ, este foarte vicios. Pentru că, neexistând opoziţie în Consiliul Judeţean, neexistând opoziţie în Consiliul Local, lucrurile se desfăşoară într-un totul şi cu totul alt mod decât şi l-ar dori suceveanul de rând, alegătorul.”

Preşedintele PMP Suceava crede că, poate, a venit timpul ca o nouă generaţie să preia frâiele administraţiei locale şi chiar a celei centrale.

Popovici: “Oraşul, judeţul, au foarte multe lipsuri din punct de vedere a ceea ce înseamnă administraţie, pe ansamblul ei. Concluzia nosatră, ca formaţiune politică în permanent contact cu alegătorii, este că anul 2016 trebuie să vină cu ceva nou, dacă dorim să ieşim din acest impas. Iar noul acesta trebuie să fie exact în ceea ce înseamnă clasă politică. După 26 de ani de democraţie, aşa cum am înţeles-o noi şi am transpus-o în viaţa de zi cu zi, poate este timpul ca unei noi generaţii să-i facem culoar şi s-o ajutăm să preia tot ceea ce înseamnă administraţie locală şi chiar administraţie centrală. Să o transpună într-o viziune a unor oameni care gândesc la nivelul anului 2016. Vedem, în fiecare zi, la ştiri, ce se întâmplă cu cei care au condus ţara timp de 26 de ani…”

comments

comments