full screen background image

Doar unul din zece suceveni participă la adunările asociaţiilor de proprietari

Ovidiu Doroftei viva 2     Sucevenii sunt puţin interesaţi de problemele cu care se confruntă comunitatea în care trăiesc, se poate concluziona după un bilanţ al participării la adunările generale ale asociaţiilor de proprietari, prezentat de Ovidiu Doroftei, viceprimarul municipiului Suceava.

Doroftei: “Prezentarea proprietarilor la adunarea generală a fost scăzută, în procentaj de 10-15% din numărul total al proprietarilor. În cadrul adunărilor ţinute în lunile februarie-martie, locuitorii reşedinţei de judeţ au reclamat aspecte legate de gestionarea câinilor fără stăpân, reabilitarea locurilor de joacă pentru copii şi măturatul aleilor dintre blocuri. De asemenea, sucevenii membri de asociaţii s-au plâns de starea proastă a trotuarelor şi iluminatului public, numărul insuficient al parcărilor şi de deficienţele în alimentarea cu apă caldă şi căldură. Totodată, participanţii au cerut continuarea reabilitării punctelor termice, scutirea de impozit pentru proprietarii de apartamente care îşi anvelopează termic blocul pe cheltuială proprie, cât şi amenajarea de noi puncte de colectare a deşeurilor.”

Conform viceprimarului Doroftei, adunările proprietarilor au hotărât înlocuirea din funcţie a 6 preşedinţi de asociaţii.

Pe de altă parte, este de remarcat faptul că o singură asociaţie de proprietari a procedat la micşorarea salariilor întregului personal, în timp ce altele 5 au decis majorarea remuneraţiilor.

comments

comments