full screen background image

Femeie din Zvoriştea tâlhărită de 500 de euro, în miezul zilei, pe o stradă din Suceava

furt din geanta     Secţia de Poliţie Burdujeni a fost sesizată, luni, de o femeie, de 48 de ani, din comuna Zvoriştea, despre faptul că, în cursul zilei, în jurul orelor 11.00, în timp ce se deplasa pe str. Calea Burdujeni, din municipiul Suceava, o tânără i-a sustras din buzunar o sumă de bani.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orelor 11.00, victima s-a deplasat la o unitate bancară din zona Burdujeni, de unde a ridicat suma de 500 de euro.

Când a ajuns pe aleea din parcul de pe Calea Burdujeni, a surprins lângă ea o tânără care îi căuta în buzunarul gecii și casino online în spatele acesteia un bărbat, care o amenința.

Fiind speriată şi luată prin surprindere, victima nu a realizat ce se întâmplă.

Însă, după ce tânăra a plecat, a observat că autoarea i-a tăiat buzunarul gecii, i-a sustras suma de 500 de euro și cartea de identitate și i-a produs o leziune superficială la mână și abdomen.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind continuate de polițiști, pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

comments

comments