full screen background image

Cinci dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

Politia rutiera     Poliţiştii suceveni au întocmit, luni şi marţi, cinci dosare pentru diverse infracţiuni la regimul rutier.

În jurul orei 12.00, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus a oprit, pentru control, pe strada Calea Bucovinei, din localitate, autoturismul condus de o femeie, de 33 de ani, localnică.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că autorizaţia de circulaţie provizorie este expirată din data de 21 ianuarie 2015.

La ora 13.57, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control, pe DN 17, în comuna Coşna, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu, condus de un tânăr, de 18 ani, din comuna Dorna Candrenilor.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că termenul de valabilitate al numerelor provizorii este expirat din data de 20 februarie 2015.

În jurul orei 19.50, pe str. Cernăuţi, din municipiul Suceava, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava a oprit, pentru control, autoturismul condus de un bărbat, de 43 de ani, din localitate.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că, bărbatul are permisul  de conducere anulat.

La ora 20.34, pe str. Putnei, din municipiul Rădăuţi, un bărbat, de 36 de ani, localnic, în timp ce conducea autoturismul, ajungând în dreptul unui imobil, a intrat în coliziune față-spate cu un autoturism parcat, rezultând avarierea celor două autovehicule.
Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Marţi, la ora 02.00, pe DJ 209D, pe raza comunei Dărmăneşti, polițiștii au oprit pentru control autoturismul condus de un localnic, de 30 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorului auto i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, lucru pe care l-a refuzat, fiind condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În toate cazurile s-au întocmit dosare penale, ce vor fi soluţionate procedural.

comments

comments