full screen background image

Record de prezentări la Spitalul Judeţean Suceava

brada la Dim Ani     Spitalul Judeţean “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava se confruntă, în aceste zile, cu un record de prezentări ale pacienţilor.

Doar ieri la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului s-au prezentat 352 de persoane.

Directorul medical al unităţii, dr. Tiberius Bădăţan, prezent, miercuri, în studioul Radio VIVA FM, la emisiunea “Dimineţi Animate”, a declarat că unitatea spitalicească este una tot mai solicitată, datorită şi dotărilor de care beneficiază.

Brădăţan: “Sunt absolut convins că dacă nu am fi fost un Spital care oferă servicii bune, nu am fi fost accesaţi, lumea ar fi preferat să se ducă în altă parte. Este un record absolut, Unitatea de Primiri Urgenţe s-a deschis în 2001, şi, de atunci şi până acum, am avut o creştere constantă a numărului de prezentări. Au mai fost depăşiri ale numărului de 300 de pacienţi în 24 de ore, dar de regulă era vorba de 301, 302, 310. Cel mai mare număr a fost de 315, până acum. Colegii mei făceau cumva haz de necaz, şi spuneau: haideţi stimaţi concetăţeni, se poate să ajungem şi la 400. Ne putem poziţiona în topul Unităţilor de Primiri Urgenţe din toată ţara.”

comments

comments