full screen background image

Senatorul Bereanu acuză liberalii de starea municipiului Câmpulung

Neculai Bereanu     Municipiul Câmpulung Moldovenesc se află într-o stare deplorabilă din cauza administraţiei PNL din ultimii 10 de ani.

Afirmaţia îi aparţine senatorului PSD, Niculai Bereanu.

Acesta i-a acuzat, joi, pe foştii colegi de alianţă, că nu au gestionat corespunzător situaţia din Câmpulung şi, de accea, oraşul nu s-a dezvoltat, iar investitorii au ocolit zona.

Senatorul Bereanu este supărat şi pe primarul Negură, pentru că, săptămâna trecută, a afirmat că premierul Ponta şi, implicit, guvernul PSD, nu îl sprijină.

Bereanu: “Vreau să aduc în atenţie că municipiul Câmpulung nu este dezvoltat economic, dintr-un singur motiv – de mai bine de 10 ani, în acest municipiu sunt primari PNL şi consiliu local cu majoritate PNL. Ei nu au reuşit, timp de 10 ani, să gestioneze bugetul local, astfel încât să creeze o dezvoltare armonioasă, să creeeze un punct de atracţie pentru investitori, un punct de atracţie, în special, pentru cei de acolo, să-şi dezvolte afacerile şi programele turistice. Deci, vina în totalitate pentru dezastrul economic, social, din municipiul Câmpulung se datorează primarilor PNL din ultimile 3 mandate şi, în mod special, a consilierilor PNL, care au avut majoritatea în Consiliul Local.”

Municipiul Câmpulung a primit de la Ministerul de Finanţe, la ultima repartizare a fondurilor, aproximativ 8 milioane de lei.

Liberalii suceveni nu au vrut să răspundă la acuzaţiile PSD-iştilor.

comments

comments