full screen background image

Campania “Shoe Box” la Fălticeni, până pe 15 decembrie

SHOE BOX FALTICENI     “Ai o cutie de pantofi acasă? Umple-o cu bunătăţi şi fă o bucurie unui copil sărman!”

Pentru prima dată, campania “Shoe Box” a ajuns şi la Fălticeni.

Parteneri  în organizarea acestei acţiuni de caritate sunt Asociaţia Ghizilor din Bucovina şi Asociaţia Filantropică Pro România.

Nicoleta Loghin, de la Asociaţia Ghizilor din Bucovina, ne-a declarat că pachetele se pot dona, până pe 15 decembrie, la Casa de Cultură din Fălticeni, de pe str. Maior Ioan, nr. 1.

Loghin: “Shoe Box îşi propune să adune mai multe cadouri pentru copiii nevoiaşi din jurul unei locaţii. Este pentru prima dată la Fălticeni, unde am deschis un centru de colectare la Casa de Cultură, la sediul Asociaţiei Filantropice Pro România din Fălticeni. Acolo vom colecta pachetele ce vor fi donate de către oameni. Programul de colectare este de luni până vineri, în intervalul orar 9.00-15.00. Avem, de la diverse fundaţii, o listă cu copii nevoiaşi care vor primi pachetele cu cadouri. Vom împărţi aceste cadouri în funcţiile de necesităţile fiecăruia. Fiecare pachet va avea o etichetă pe care va fi menţionată vârsta pentru care este destinat cadoul. Ne propunem să strângem, la Fălticeni, peste 200 de cutii. E un pic cam mult, pentru început, dar noi sperăm să ni se alăture cât mai multă lume şi să reuşim să aducem un zâmbet pe chipul a cât mai mulţi copii din zona Fălticeni.”

Cutiile cu cadouri vor fi donate unor copii nevoiaşi din zona Fălticeni.

Acţiuni similare au loc în această perioadă în mai multe oraşe din ţară.

Campania Shoe Box a început la Cluj în anul 2007.

comments

comments