full screen background image

Un ieșean a înregistrat la OSIM Partidul Proștilor

iesean     Un ieşean a obţinut în această lună, de la OSIM, dreptul de a folosi exclusiv în următorii 9 ani marca “Partidul Proştilor”. Cel care a întreprins acest demers se numește Cezar Popescu, din cartierul Podu Roș. Bărbatul spune că ideea de a înregistra „Partidul Proștilor” îi aparține unui prieten, care i-a sugerat în glumă să facă o cerere la OSIM.

„De la o glumă, am ajuns să fac cerere, prin reprezentantul OSIM de la Iaşi. Am înregistrat-o în ianuarie, iar răspunsul l-am primit pe 18 noiembrie. Acum pot spune că deţin Partidul Proştilor, cu acte în regulă. Timp de nouă ani, nu se mai bagă nimeni peste mine!”, a afirmat Cezar Popescu, într-un interviu pentru 7est.ro.

Liderul „Partidului Proştilor” spune că din partidul său ar putea face parte Dan Diaconescu şi Monica Tatoiu.

“Pentru a nu intra în conflict cu legea, legitimaţiile vor fi la fel ca la celelalte partide, dar cu nişte mici diferenţe. Pe prima pagină va scrie mare: „LEGITIMAŢIE DE PROST“. Ca să ştie toată lumea cine eşti! În interior, pe partea stângă, va fi o poză mare a membrului de partid, dar din tinereţe. Chiar de când era mic copil, dacă se poate. Pentru că el de atunci este prost! Nu a devenit prost pe parcurs!”, explică liderul “proştilor”.

În ceea ce privește problema sloganului, acesta spune că deocamdată există mai multe variante, printre care „Mama proştilor e tot timpul gravidă!”, „Suntem proşti, dar mulţi! Bazaţi-vă pe noi!”, „Nu este rău să te naşti prost, important e să nu mori prost!”.

„Se pare că, în mod voit, am primit prea târziu certificatul care atestă înscrierea la OSIM a mărcii „Partidul Proştilor“ tocmai pentru a nu participa la aceste alegeri. Vă daţi seama ce impact ar fi avut partidul nostru la aceste alegeri! La câtă lume s-a lăsat prostită în ultimii 25 de ani de politicieni, mulţi ar fi votat cu noi!”, a conchis liderul partidului, care vrea să intre în Parlament.

comments

comments