full screen background image

Geoană a renunţat la funcţia de Înalt Reprezentant al primului-ministru

Romanian Minister of Foreign Affairs Mircea Geoana meets with De    Senatorul Mircea Geoană, exclus din PSD, a anunţat, vineri, că a renunţat la funcţia de Înalt reprezentant al primului-ministru, arătând că a fost o funcţie în mare măsură formală, pe care a acceptat-o “din dorinţa de a da un pic de credibilitate” acţiunii Guvernului.

Întrebat, la o conferinţă de presă, dacă va mai deţine funcţia de Înalt reprezentant al Guvernului, Mircea Geaonă a răspuns: “Nu voi mai fi în Guvern. A fost o chestiune pe care eu am acceptat-o din dorinţa de a da un pic de credibilitate acţiunii Guvernului”.

“Este în mare măsură formală, puteţi considera că ea a încetat, nici nu a fost o funcţie foarte activă, am folosit-o extrem de selectiv pentru chestiuni importante pentru români”, a mai spus Geoană.

Mircea Geoană a fost numit în 12 februarie 2014, de către premierul Victor Ponta, drept Înalt Reprezentant al primului-ministru pentru promovarea proiectelor economice strategice şi de diplomaţie publică, post înfiinţat în cadrul Cancelariei premierului, activitatea fiind onorifică şi neremunerată.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza