full screen background image

Tânăr din Bosanci, arestat după ce violat o fată de 14 ani

arestat     Duminică, la ora 14.30, Secția 2 Poliţie Rurală Ipoteşti a fost sesizată, de o minoră, de 14 ani, din municipiul Suceava, despre faptul că a fost victima unei infracțiuni de viol, comisă de un tânăr, de 22 ani, din comuna Bosanci.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în după amiaza zilei de 1 noiembrie, agresorul s-a deplasat în municipiul Suceava și a luat-o pe prietena sa, pe care a condus-o la domiciliu, cu scopul de a o prezenta părinților săi.

Ulterior, în jurul orei 20.00, cu toate că victima s-a împotrivit, tânărul a violat-o, după care a ținut-o la domiciliul său până în dimineața zilei de 2 noiembrie, în jurul orei 09.00.

Victima a fost prezentată Serviciului de Medicină Legală Suceava, concluziile preliminare “pledând pentru săvârșirea infracțiunii de viol”.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca luni să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava și instanţei de judecată, cu propunerea de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol și lipsire de libertate în mod ilegal.

comments

comments




Leave a Reply

avatar