full screen background image

Săli de operaţie pentru câini şi pisici, în Lunca Sucevei

caini vagabonzi     Municipiul Suceava pune, gratuit, la dispoziţia Asociaţiei pentru protecţia animalelor “Pro Animals Tina” o clădire cu suprafaţa de 70 de metri pătraţi, situată în Lunca Sucevei.

Imobilul a fost atribuit pe o perioadă de 10 ani, care are 5 încăperi, şi va fi folosit pentru amenajarea de săli de operaţie în scopul sterilizării animalelor fără stăpân, precum şi în vederea aplicării de tratamente câinilor din cele două adăposturi de pe malul râului Sucevei.

Potrivit Doiniţei Cocriş, reprezentant al Asociaţiei amintite şi consilier local, de aceste servicii vor beneficia şi câinii acelor locuitori ai reşedinţei de judeţ care nu au posibilităţi materiale.

Cocriş: “Amenajarea şi dotarea spaţiilor în cauză vor fi susţinute financiar de partenerii  “Pro Animals Tina”. Vor fi amenajate săli preoperatorii şi postoperatorii, depozite de medicamente şi materiale sanitare, vestiar pentru angajaţi, sală de aşteptare pentru cetăţenii care se  adresează Asociaţiei pentru adopţii sau alte probleme, sală de întocmirea a diverse documente, precum şi alte săli, cu diferite destinaţii impuse de legislaţia în vigoare. Partenerii care susţin şi acum o parte din cheltuielile adăpostului vor investi şi pentru realizarea acestor obiective, astfel încât clădirea să corespundă exigenţelor normelor actuale în domeniul gestionării câinilor fără stăpân”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar