full screen background image

Gheorghe Ștefan, audiat la DNA în dosarul Microsoft

gheorghe stefan     Primarul din Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan, a fost adus cu mandat, luni dimineață, la sediul DNA, pentru a fi audiat în dosarul Microsoft, relatează B1 TV.

Tot luni dimineață, la sediul DNA au fost aduși cu mandat Dorin Cocoș și Nicolae Dumitru, aceștia fiind urmăriți penal în dosarul microsoft.

În 16 octombrie, procurorii anticorupţie au făcut percheziţii la locuinţele fostului ministru Gabriel Sandu, fostului consilier prezidenţial Dorin Marian, fostului şef al Serviciului de Informaţii Externe Cătălin Harnagea şi la mai mulţi oameni de afaceri.

În acest dosar, DNA a cerut avize pentru urmărirea penală a nouă foşti miniştri – senatorii Şerban Mihăilescu şi Ecaterina Andronescu, deputatul Valerian Vreme, europarlamentarul Dan Nica, Daniel Funeriu, Alexandru Athanasiu, Mihai Tănăsescu, Gabriel Sandu şi Adriana Ţicău.

Potrivit DNA, persoanele din Guvern, ministere şi din societăţile implicate în derularea proiectului privind licenţele Microsoft pentru şcoli ar fi pretins 20 de milioane de dolari din cele 54 de milioane chitate de Executiv în cadrul contractului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar