full screen background image

Ţigări ascunse în saci cu făină, depistate în Vama Siret

tigsac1     Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret au descoperit, ascunse în saci cu făină, 300 de pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană. Persoana în cauză  a  fost sancţionată contravenţional, cu amendă în valoare de 5.000 de lei, iar ţigările au fost ridicate, în vederea confiscării.

Pe 26 octombrie, în jurul orei 01.00, s-a prezentat, în PTF Siret, pe sensul de intrare în ţară, Violeta A., în vârstă de 40 de ani, domiciliată în Rădăuţi, călătorind cu un autoturism marca “VW”.

Existând suspiciuni că aceasta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii  de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali, au efectuat un control amănunţit asupra maşinii.

Astfel, în portbagajul maşinii, au fost descoperiţi mai mulţi saci cu făină, în care erau ascunse 300 de pachete cu ţigări, marca “Viceroy”, de provenienţă ucraineană, ce urmau să fie comercializate pe piaţa neagră din România.

Ţigările, în valoare de 366 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă, în valoare de 5.000 de lei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar