full screen background image

Bărbat din Şcheia înţepat cu cuţitul în spate, de către un tânăr din comuna Ciprian Porumbescu

cutit     Agenţii Postului de poliție Ciprian Porumbescu au fost sesizați, duminică, la ora 02.14, despre faptul că un tânăr, de 28 de ani, din comuna Şcheia, a fost agresat  de un bărbat, din comuna  Ciprian Porumbescu, în timp ce se afla în vizită la o rudă a agresorului.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în seara zilei de 26 octombrie, în jurul ora 23.00, tânărul de 28 de ani, împreună cu concubina sa, ambii din comuna Șcheia, au mers în vizită la un bărbat din comuna Ciprian Porumbescu.

Acolo au consumat băuturi alcoolice, până în jurul orei 02.00,  când, între gazdă și  tânărul de 28 de ani, a avut o discuție în contradictoriu, ce a degenerat într-o altercație.

În acel moment, în curtea  părții vătămate a venit un vecin, de 23 de ani, care a intervenit între cei doi, însă nu a reușit să îi calmeze.

În momentul în care bărbatul de 28 de ani l-a lovit cu pumnul pe cel la care venise în vizită, vecinul de 23 de ani a scos un cuțit și l-a înțepat pe agresor, în partea dreaptă spate.

La fața locului s-a prezentat o ambulanță, care l-a transportat pe bărbatul de 28 de ani la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Victima a fost internată în Secţia Chirurgie a Spitalului Judeţean, cu diagnosticul “PLAGĂ ÎNŢEPATĂ FAŢĂ POST HEMITORACE DREPT PRIN AGRESIUNE”.

În cauză s-a întocmit dosar penal împotriva agresorului, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

comments

comments




Leave a Reply

avatar