full screen background image

Doi şoferi prinşi conducând băuţi, în Dumbrăveni şi Lipoveni

POLITIST     În cursul nopţii de joi spre vineri, la ora 23.30, un echipaj din cadrul Poliției orașului Salcea și al Postului de poliție Dumbrăveni, aflat în serviciul de patrulare pe raza comunei Dumbrăveni, a oprit, pe DN 29, la ieșirea din comuna Dumbrăveni spre orașul Salcea, autoturismul taxi condus de un bărbat de 31 ani, din comuna Dumbrăveni.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital, unde, în prezența medicului de serviciu, a refuzat prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

O oră mai târziu, un echipaj de poliție din cadrul Secţiei 8 Poliție Rurală Adâncata a oprit pentru control, pe un drum comunal din localitatea Lipoveni, comuna Mitocu Dragomirnei, autoturismul condus de un localnic, de 36 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Şoferilor în cauză li s-au întocmit dosare penale, ce va fi soluţionate procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar