full screen background image

Camera de Comerț și Industrie Suceava organizează Workshop-ul “Managementul Inovației”

camera de comert suceava     Camera de Comerț și Industrie Suceava vă invită la Workshopul “Managementul Inovației” – Cultura inovațională și stimularea perfomanței inovative, care va avea loc vineri, 12 septembrie, de la orele 16.00, la Hotel Sonnenhof Suceava.

Evenimentul va avea loc în cadrul proiectului Forming a Network of Innovative Infrastructure Institutions in Cross-Border Region, cod MIS-ETC: 1498 finanțat din Fonduri Europene prin Programul Operațional Comun Romania-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013, proiect în care Camera de Comerț și Industrie Suceava este partener.

Director General al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, a declarat: “Prin intermediul acestui workshop ne propunem să atragem atenția asupra importanței culturii inovaționale pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii,  instituțiile cu structura orientată în domeniul inovării, inventatori și cercetători, precum și în rândul reprezentanților autorităților locale. Pe parcursul workshopului, prezentările susținute vor fi însoțite de discuții libere pe tema evenimentului.”

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza