full screen background image

Valeriu Zgonea ceartă funcționarii cu salarii mari

zgonea     Aleşii primesc salarii mult prea mari pentru cât muncesc. O spune însuşi preşedintele Camerei Deputaţilor. Valeriu Zgonea i-a făcut cu ou şi cu oţet pe funcționari pentru că n-au fost în stare să pună pe site toate proiectele aflate pe ordinea de zi. Cu toate acestea, “mormanul de angajaţi” primeşte salarii de până la 7.000 de lei. Ironiile lui Zgonea s-au îndreptat apoi către intervenţiile unor colege din Camera Deputaților care, în opinia sa, au fost paralele.

”Aceeași chestiune discutăm și suntem 753 de angajați în Camera Deputaților și nu suntem în stare să punem pe ordinea de zi trebuie să umblăm noi să căutam la proiecte de hotărâre. Eu cred că trebuie să cadă un capăt de țară ca să putem și noi să ne respectăm ca funcționari publici parlamentari că avem salariile de la 3.000 Ron la 7.000 Ron și nu suntem în stare să punem pe ordinea de zi. E greu”, a spus Zgonea.

Moment în care liderul deputaţilor a propus o nouă organigramă a Camerei în care să mai reducă din funcţiile de conducere.

”Dăm afară vreo 100 să vedeți cum imediat o firmă de IT poate s-o facă imediat și costă și la 10% din aganajții Camerei care nu sunt în stare”, a continuat el.

Valeriu Zgonea şi-a descărcat apoi nervii pe Andreea Paul. După ce i-a închis microfonul de mai multe ori, acesta i-a catalogat intervenţia drept una paralelă cu tema aflată în discuţie.

”Eu v-am lăsat să vorbiți din respect pentru dumneavoastră. Dacă vreți să faceți declarații politice aveți 15 secunde să încheiați”, i-a spus Zgonea.

comments

comments




Leave a Reply

avatar