full screen background image

Rapid Suceava – FCM Dorohoi 3 – 0

rapid cfr2     2.000 de spectatori au asistat la primul meci pe teren propriu al echipei de fotbal Rapid Suceava, câștigat de localnici, cu 3-0, în compania celor de la FCM Dorohoi.

Sucevenii au marcat prin Matei (min. 35), Negru (min. 41) și Sumanariu (min. 71).

Rapid Suceava: Rohetki – D. Balan, Velescu, Plecanciuc, Semeghin (’62 Marinkovic) – Gheorghiciuc, Apostol, Sumanariu (’75 Golofca), Bagu – Negru (’46 Sfrijan), M. Matei. Antrenor: Bogdan Tudoreanu.

FCM Dorohoi: V. Prisaca – A. Vlaicu, Cososchi, Atudorei, Ursachi – Ghiviziu, Orasanu (’89 Luca) – Barabas (’46 Mateiuc), Vrabie, Edi Sandu – Grumezescu (’62 N. Paval). Antrenor: Vespazian Colban.

Antrenorul sucevenilor, Bogdan Tudoreanu, a declarat, la finalul meciului de sâmbătă: “Mă bucur că am început cu dreptul seria meciurilor de pe Areni. Cred că am facut un joc bun, pe care l-am controlat în permanenţă. Ne-am creat multe ocazii de gol, iar rezultatul final este unul corect. Trebuia să intram concentraţi în meci, băieţii au înţeles acest lucru si îi felicit pentru efort şi pentru jocul prestat. Nu am mai făcut de mult un joc aşa de bun şi nu am mai obţinut de mult o victorie aşa de categorică pe Areni.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar