full screen background image

Fată de 17 ani, din Bacău, în vacanță la Suceava, dispărută în Burdujeni

paiu     Poliţia desfăşoară activităţi de identificare a minorei ELENA RAMONA PAIU, de 17 ani, domiciliată în municipiul Bacău, județul Bacău.

Minora se afla, de aproximativ 3 săptămâni, împreună cu tatăl ei, în vizită la bunica sa, din municipiul Suceava.

În ziua de 2 august, în jurul orei 08.00, aceasta a fost trimisă de tatăl său la cumpărături în cartier Burdujeni, iar de atunci şi până în prezent, nu a revenit şi nici la domiciliul din municipiul Bacău nu a ajuns.

Semnalmente: 165 m înălţime, constituţie atletică, ten deschis, păr şaten deschis lung până la jumătatea spatelui, ochi albaştri, faţă ovală, nas mijlociu cârn, ca semne particulare are o aluniţă proeminentă în mijlocul frunţii, poartă piercing deasupra buzei superioare.

În momentul când a plecat de acasă era îmbrăcată cu o bluză de culoare galbenă, tricou alb cu nasturi la gât, blugi de culoare gri supraelastici pe picior, încălţată cu adidaşi negri cu talpă albă.

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, sunteți rugați să apelaţi Poliţia prin 112 sau să sunaţi la 116.000 număr telefonic special pentru copiii dispăruţi.

comments

comments




Leave a Reply

avatar