full screen background image

28 de permise reţinute, după trei zile de controale ale Poliţiei Rutiere

Politia rutiera     Din analizele realizate la nivelul Serviciului Rutier, a reieşit faptul că viteza excesivă şi depăşirile neregulamentare, alături de indisciplina pietonilor, constituie principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave.

În perioada 12 – 14 iulie, Serviciul Rutier – IPJ Suceava şi birourile/formaţiunile de profil din teritoriu au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare efectuate de conducătorii auto, pe DN 2 şi  DN 17.

Poliţiştii au constatat 5 infracţiuni rutiere, reţinînd 28 de permise de conducere, din care 12 pentru viteză peste limita legală, 14 pentru depăşiri neregulamentare și 2 pentru alte abateri.

Au fost aplicate şi 503 sancţiuni contravenționale, în valoare de 151.940 de lei, din care 374 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Un tânăr, de 21 de ani, din comuna Straja, a condus motocicleta, pe DJ 209 G, pe raza comunei Straja, circulând cu viteza de 109 km/ h în localitate. Cu ocazia interogării bazei de date a poliţiei, s-a stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere. Tot cu această ocazie s-a stabilit că motocicleta nu este înmatriculată, având amplasat un număr de înregistrare. În cauză, s-a întocmit dosar penal.

Un tânăr, de 22 de ani, din comuna Pojorâta, a condus autoturismul, pe str. Calea  Transilvaniei din municipiul C-lung Moldovenesc, cu viteza de 155 km/h ( +105 km/h), în localitate. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării.

Un bărbat, în vârstă de 20 de ani, din comuna Straja, a condus autoturismul, pe DJ 209G, pe raza comunei Straja, cu viteza de 107 km/h în localitate. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării.

comments

comments




Leave a Reply

avatar