full screen background image

Doi şoferi băuţi, depistaţi de poliţiştii suceveni

POLITIST     Luni seară, în jurul orei 20.00, o patrulă din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe DJ 209G, pe raza comunei Straja, a efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autovehicul ce circula din direcția comuna Straja, către Vicovu de Sus.

Conducătorul autoturismului nu s-a conformat și și-a continuat deplasarea, reușindu-se oprirea acestuia, după aproximativ 2 km.

Astfel, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul era condus de un localnic, de 55 de ani, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior, i s-au recoltat probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

După nici două ore, pe DC Ortoaia, din comuna Dorna Arini, un echipaj din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat, de 45 de ani, localnic.

Deoarece conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul conducea autoturismul cu permis de conducere necorespunzător.

În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar