full screen background image

Ţigări şi alcool de contrabandă confiscate de poliţişti în urma unei percheziţii în Frasin

tigari     Miercuri, între orele 10.00-11.45, poliţiştii Poliției orașului Frasin, în urma activităţilor investigative desfăşurate în cadrul unui dosar de cercetare penală, privind comiterea infracțiunii de furt calificat, au efectuat o percheziție domiciliară, la imobilul proprietatea lui Ovidiu O., de 40 de ani, din localitate, în baza mandatului emis de Judecătoria Gura Humorului.

Cu această ocazie, au fost găsite, într-o anexă-magazie, 280 de pachete cu țigarete, de proveniență extracomunitară, cu o valoare estimativă de 2.800 de lei, și cantitatea de 48 de litri băuturi alcoolice, incolore, fără etichetă și timbru fiscal, cu valoarea aproximativă de 750 de lei.

S-a luat măsura ridicării, în vederea confiscării, a țigaretelor identificate și a băuturilor spirtoase, iar față de Ovidiu O. a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, faptă prevăzută în art. 270 alin. 3 din Legea nr. 86/2006 modif. prin O.U.G. 54/2010, urmând a se dispune procedural, prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar