full screen background image

Aproape 300 de candidaţi suceveni au lipsit de la cea de-a doua probă scrisă la bac

bacalaureat     Un număr de 5.368 de candidaţi suceveni au participat, miercuri, la proba scrisă obligatorie a profilului din cadrul Examenului de Bacalaureat.

Inspectorul şcolar sucevean, Cristian Sălăgean, a informat că 281 de absolvenţi au fost absenţi, în timp ce alţi 310 candidaţi au echivalată proba din sesiunile anterioare ale acestui examen.

La proba de miercuri s-a înregistrat o solicitare din partea unui candidat sucevean de a susţine proba la istorie cu subiect de rezervă.

Este vorba despre un absolvent al Colegiului de Artă “Ciprian Porumbescu” Suceava, care susţinea proba scrisă la istorie, la Centrul de examen organizat la Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare” Suceava.

El a solicitat, din motive medicale, susţinute cu documente medicale, un subiect de rezervă, cererea fiindu-i aprobată de Comisia Naţională de Bacalaureat.

Elevului i s-a făcut rău în timpul probei scrise la istorie din cursul dimineţii de miercuri şi, conform metodologiei, candidatul a putut susţine proba începând cu ora 14:00, în prezenţa a trei profesori supraveghetori.

comments

comments




Leave a Reply

avatar