full screen background image

“Bucovina Rock Castle”, între 21 şi 23 august, la Cetatea de Scaun a Sucevei

rock 2014     O nouă ediţie a festivalului “Bucovina Rock Castle” va avea loc, în zilele de 21, 22 şi 23 august 2014, la Suceava, în Cetatea de Scaun!

Cu aceasta ediţie, “Bucovina Rock Castle” doreşte să îşi consolideze statutul de “festival internaţional”, iar prezenţa celor de la “Dog Eat Dog” (USA), “Nazareth” (Scoţia), “Jinjer” (Ucraina) sau “Alternosfera” (Moldova) întăreşte acest lucru.

De asemenea, festivalul continuă să fie o rampă de lansare pentru trupele tinere din România, cum sunt “Positive John” (Cluj-Napoca) şi “The Mechanix” (Suceava).

“Fără alte pretenţii, ne bucurăm să vedem că “Bucovina Rock Castle” creşte frumos şi că poate să vă ofere concerte pline de energie şi un weekend de muzica bună, într-un loc încărcat de istorie. Sperăm ca acest festival să fie parte din istoriile voastre personale de viaţă, ca şi parte din viaţa culturală a Sucevei, pentru mult timp de acum încolo. Vă aşteptăm cu drag! Şi nu uitaţi: muzica rock nu este a voastră sau a noastră, este a urmaşilor şi urmaşilor urmaşilor noştri!…”, transmit organizatorii festivalului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar