full screen background image

Dragnea le cere liberalilor să plece din posturile publice

dragnea     Vicepremierul Liviu Dragnea le cere liberalilor să plece din posturile publice în care au fost numiţi de USL. Cei care refuză să-şi dea demisiile, cum este cazul celor de la PNL Dâmboviţa, vor fi schimbaţi în perioada următoare.

“Ei au spus tot timpul că sunt oameni de onoare, au hotărât să iasă din USL şi să intre în opozitie, au hotărât să facă alianţa pro-Băsescu, cu PDL. Acum trebuie să se hotărască: dacă au zis că sunt în opoziţie, păi atunci să intre în opoziţie în mod serios, ca nişte oameni onorabili, să părăsească toate funcţiile pe care le-au ocupat datorită intrării la guvernare a USL.

Dacă au spus că nu-şi retrag asta arată ce caracter au şi câtă onorabilitate au aceşti oameni care vor să fie şi la putere, dar la televizor să fie în opoziţie. O să vedem care sunt funcţiile politice, sigur că o să fie schimbaţi, iar funcţiile obţinute prin concurs, dacă sunt funcţionari publici, nu-i scoate nimeni de acolo, numai dacă, Doamne fereşte, nu au probleme în desfăşurarea activităţii”, a spus preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea.

comments

comments




Leave a Reply

avatar