full screen background image

Festivitatea de premiere a Campionatului instituţiilor de învăţământ ale MAI

premiere j 1     Miercuri, 30 aprilie, la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni s-a desfăşurat festivitatea de premiere, în încheierea Campionatului instituţiilor de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne.

În prezenţa reprezentanţilor comunităţii locale, sponsorilor şi colaboratorilor au fost înmânate premiile, diplomele şi medaliile celor mai merituoşi elevi şi studenţi.

Clasamentul general pe echipe a situat pe locul I Academia de Poliţie „Al. I. Cuza” Bucureşti, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina pe locul al II-lea şi Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea – locul al III-lea, urmate de Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani, Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni, Şcoala de Subofiţeri Pompieri şi de Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti şi Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj.

premiere j 2

Campionatul a fost organizat de Biroul Coordonare Activităţi Sportive din Centrul Cultural al MAI şi Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava şi Asociaţia „C.S. Şomuz” Fălticeni.

comments

comments




Leave a Reply

avatar