full screen background image

Prinşi la furat fier, de la serele din Suceava

sera     Trei persoane din Pătrăuţi au fost prinse de poliţişti, după ce au încercat să fure 600 de kg de fier, din incinta serelor din municipiul Suceava.

Vineri noapte, în jurul orei 00.01, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată, prin “S.N.U.A.U. 112”, despre faptul că, în zona serelor din localitate,
mai multe persoane sustrag fier.

La fața locului, s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și o patrula mixtă poliție-jandarmi, ocazie cu care, în exteriorul serelor, a fost identificată cantitatea de aproximativ 600 de kg de fier, sustrasă din incintă, în valoare de 5.000 de lei.

În urma activităților întreprinse de polițiști, s-a reușit identificarea a trei din cele patru persoane implicate în comiterea furtului, respectiv, un minor, de 17 ani,  un tânăr, de 20 de ani şi un bărbat, de 29 de ani, toţi din comuna Pătrăuţi.

Totodată, din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că atelajele hipo folosite la comiterea faptei au fost lăsate în curtea unei locuințe de pe strada Mirăuţilor.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, pentru identificarea tuturor autorilor şi probarea întregii activităţi infracţionale.

comments

comments




Leave a Reply

avatar