full screen background image

Lumina Sfântă de la Ierusalim ajunge şi în acest an la Suceava

lumina sfanta la ierusalim     Lumina Sfântă de la Ierusalim va ajunge şi în acest an la Suceava, deşi nu s-a stabilit încă modul în care va fi adusă în judeţ, Aeroportul “Ştefan cel Mare” fiind închis pentru renovări.

Şeful Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, a declarat astăzi, în cadrul emisiunii “VIVA Cafe”, difuzată de Radio VIVA FM, că nu doreşte politizarea acestui eveniment, subliniind doar că e foarte important ca ortodocşii credincioşi să primească Lumina Sfântă.

Nechifor: “Ne preocupă aducerea Luminii Sfinte pe calea aerului, într-o manieră corectă, sigură. Vrem să avem o bună colaborare cu Biserica Ortodoxă, aşa cum am avut întotdeauna, şi, împreună, să putem oferi credincioşilor acest element. Problema este că, spre deosebire de anii trecuţi, Lumina nu mai poate fi adusă pe aeroportul sucevean, care, după cum ştiţi, este închis, aflându-se într-un amplu proces de modernizare.”

Nechifor a mai amintit că programul “Paştele în Bucovina” este în plină desfăşurare, acesta fiind extins pe o perioadă mai lungă de timp, pînă la Sărbătoarea Înălţării Domnului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar